Кадър бТВКандидат за вицепрезидент обяви за какви каузи ще се бори.С

...
Кадър бТВКандидат за вицепрезидент обяви за какви каузи ще се бори.С
Коментари Харесай

Мария Касимова-Моасе: Искам да знам къде отиват моите данъци

Кадър бТВ

Кандидат за вицепрезидент обяви за какви дела ще се бори.

" С Лозан Панов не желаеме да се фокусираме върху поддръжката, която получаваме от партии, тъй като и двамата желаеме да се концентрираме върху хората, нашите кандидатури са за хората “ 

Заяви кандидат-вицепрезидентът Мария Касимова-Моасе в „ Лице в лице “ по bTV по мотив поддръжката, която е получила за нейната кандидатура от „ Демократична България “.

„ И аз, и той имаме вяра, че хората се събират поради идеите и концепциите, които споделят. Аз познавам той какво прави, като публицист, като човек, който е цивилен деен, знам за негови знакови каузи и по какъв начин се държеше в сериозни обстановки. Познавам този човек. Познавах Кристиян Таков, който беше непосредствен другар на Лозан. За мен срещата с тези хора постоянно е била изпълнена със благоговение. Никога не съм подозирала, че Лозан чете моите текстове и моята работа. Оказа се, че е по този начин и той ми се обади персонално и е доста по-логично от някаква групичка приятелчета, които са се събрали у дома и си редят – „ хайде в този момент ти да си малко вицепрезидент, а аз президент “, каза Моасе.

„ Когато сме си говорили с другари, съм казвала по какъв начин доста неща в България не ми харесват, само че в този момент ми спуска въже от горната страна, което ми дава късмет да трансформира нещо, а освен да подлагам на критика. Искам да не събираме капачки, а страната да се грижи за това, желая да знам къде отиват моите налози. Стига към този момент толкоз ", заяви Мария Касимова-Моасе, написа dunavmost.com.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР